Avrupa Yakası Escort olarak Nisa ben selamlar. Son zamanlarda hayattan ciddi anlamda sıkıldım. Bunu dramatik olsun diye söylemiyorum; gerçekten her gün birbirinin aynısı gibi gelmeye başladı. Sabah aynı alarm, aynı yollar, aynı yüz ifadeleri. İnsanlar konuşuyor ama kimse gerçekten hissetmiyor sanki. Ben de bir noktada durup fark ettim: Yaşadığımı unutmuşum. İşte tam da bu yüzden bir tatil planladım. Dinlenmek için değil, kaçmak için.

Ve itiraf etmeliyim ki içimde sessiz ama ısrarcı bir his vardı: Belki de bir tatil aşkı arıyordum.Valizimi hazırlarken neyi geride bıraktığımı çok iyi biliyordum. Yorgunluğumu, hayal kırıklıklarımı, yarım kalmış cümlelerimi. Ama ne bulacağımı bilmiyordum. Aslında belirsizlik en çekici tarafıydı. Gittiğim yerde kimse beni tanımayacaktı. Kim olduğumu açıklamak zorunda kalmayacaktım. Sadece ben olacaktım; unuttuğum halimle.

Avrupa Yakası Escort Belirsizlikten Hoşlanmıyor 

Avrupa Yakası Escort olarak tatile vardığım ilk gün, denizi gördüğüm anda içimde bir şey çözüldü. Tuzlu hava ciğerlerime dolarken, uzun zamandır ilk kez derin nefes aldım. Şezlonga uzandım, güneşi yüzümde hissettim ve düşündüm: Belki aşk dediğimiz şey tam olarak budur; bir an için her şeyi susturabilmek. Ama yine de kalbimin bir köşesi uyanıktı. Etrafı izliyordum. İnsanları, bakışları, tesadüfleri. Akşamları daha farklıydı. Gündüz sakin olan escort ruhum, geceleri biraz daha cesur oluyordu.

Avrupa Yakası Escort

Avrupa Yakası Escort

Hafif bir elbise giyip sahil boyunca yürürken, kendimi daha kadın gibi hissettiğimi fark ettim. Uzun zamandır hissetmediğim bir şeydi bu. Bir akşam küçük bir sahil barında otururken göz göze geldim biriyle. Özel bir an değildi belki ama içimde bir kıpırtı yarattı. İşte o an anladım: Ben mucize aramıyordum, sadece hissetmek istiyordum.Onunla konuşmaya başladığımızda hiçbir beklentim yoktu. Nerelisin, ne iş yapıyorsun gibi sorular bile fazla geldi. Anı paylaştık sadece.

Tatil Aşkı Deneyimini Anlatıyor 

Gülüştük, sustuk, denizi izledik. O gece bir yabancıyla değil, hayatın kendisiyle flört ediyormuş gibi hissettim. Tatil aşkı dediğimiz şey belki de budur; geleceği olmayan ama o anı çok güzel yapan bir yakınlık. Günler geçtikçe hayatın yükü benden biraz daha uzaklaştı. Sabah kahvaltılarında daha çok güldüm, aynaya baktığımda yüzüm daha yumuşak geldi. Âşık oldum mu bilmiyorum. Belki hayır. Ama uzun zamandır kapalı olan bir yer açıldı içimde. Umut gibi, merak gibi, heyecan gibi bir şey.

Tatilin son günü geldiğinde içimde hafif bir hüzün vardı. Çünkü buradaki escort ben, gerçek hayatta bıraktığım benden daha canlıydı. Ama şunu da biliyordum: Bu kaçış boşuna değildi. Tatil aşkı belki valize sığmaz, belki eve dönmez ama insana kendini hatırlatır. Eve dönerken şunu düşündüm: Escort Avrupa Yakası olarak hayattan sıkılmış olmak bir son değil. Bazen sadece yeni bir hisle yeniden başlamanın işaretidir. Ve ben, o tatilde aşkı değil belki ama yaşama dair isteğimi yeniden buldum. Bu da bazen, her şeyden daha değerlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Name *
Email *
Website