Sadakat Gösteren Avrupa Yakası Escort Bayan
Avrupa Yakası Escort olarak sadakat önemli her zaman ve her yerde geçerli olmalı bana göre. İster escort olsun ister sıradan bir bayan, partnerine sahip çıkacak elbette. Benim kalbime giden en güçlü yollar az çok bellidir. Güven oluşturan, duygusal açıklığımı kapatan ve jestler yapan daima kazanır. Bu nedenle uzun süredir yalnız kalamıyorum. Her zaman benimle gezmek tozmak isteyenler oluyor. Onu da geçtim bu süreçlerde tutarlı ve istikrarlı olan çoğu zaman kazanır.
Demek istediğim kendini bozmayan, değer veren ve tutarsız olmayan beyefendiler mutlu mesut geçinir gider. Güzelliğim karşısında gerçekten şaşıran çok insan var. Bazıları olgun ve koruyucu olmadığı için benimle görüşme şansı yakalayamıyor. Bazıları ise şaşırtıcı derecede aşk yaşatıyor. Tercih şansım var tabi ki.Escort bayanlar erkeklerde bazı özellikleri çekici bulmaya devam eder. Olmazsa olmazlardan temizlik ve bakım ilk sıradadır. Bakın bu konu gerçekten ciddi bana göre.
Avrupa Yakası Escort Seksin Rengi Vardır Dedi
Avrupa Yakası Escort olarak hijyenik olmayanlar kendine haksızlık yapıyor. Güzel vücudunu daha güzel hale getirmeyip saçma sapan bakımsız kalanlarla çok karşılaştım. Bayanlarda da böyle emin olabilirsiniz. Oysa mis gibi kokan erkeklerle daha iyi geçiniyorum. İlk bakışta anlaşılıyor zaten ya kimin nasıl bir yapıda olduğu. Her neyse şık ve abartısız giyinirim. Boy ve duruş uyumu var bende. 1.71 olmak gerçekten güzel sonuçlar getiriyor bana. Dikkat çekiyorum aslında olsun güzellik geçici bir durum.
Ne kadar çok sevilirsen o kadar mutlu olursun. Daha doğrusu tercih edilme anlamında söylüyorum.Escort kızların cilt temizliğine bayılıyorum. Kendimden bilirim bunu da. Çeşit çeşit şeyler sürüyoruz, yok nemli kalsın yok güzel koksun. Kırışıklık karşıtı ne varsa almışım odamda duruyor. Evime gelenler hayretle izliyor kozmetik dükkânı falan mı diyor ya gülüyorum bende. Bunun açıklaması şudur; her şeyden önce bakımlı ve güzel olmak gerekiyor.
Cinsellikte Uyuma Bakıyor
Giyimde renk uyumu, saç kokusu, çene ve boyun hattı uyumu falan da önemli elbette. Hepsini toplu bir şekilde ele almak gerekiyor. Ben düzenli sporumu yaparım. Şu sıralar diyete başladım ya 62 kilo sanki fazla gibi. Aslında çok beğeniyorlar beni ama olsun. Diyetim iyi gidiyor, cildim daha parlak olmaya başladı. Bakım ürünleriyle desteklediğim için cidden harikayım. Vücudumda tüy de yok o kadar çekiciyim işte.Escort kızlar farklı vücut tiplerine sahip aslında herkes bilir. Benimki atletik olma yolunda ilerliyor. Bazıları kum saatine benziyor. Dolgun kalçaları var aslında özenmiyor değilim. İnce belliyim zaten.
Minyon olanlar daha güzel diyebilirim. Narin vücut hatlarıyla insanı baştan çıkarabiliyorlar. Hepsini düşünerek beni hayal edebilirsiniz. Podyum fiziğine yakınım. Bu fiziksel özelliklerim beni herkesten çekici hale getiriyor ve işlerim aksamıyor. Escort Avrupa Yakası olarak gündüz farklı akşam farklı yerdeyim. Sosyal ortamlara eşlik edebiliyorum unutulmasın bu da. Son olarak insanlarla çok güzel iletişim kurabiliyorum. Sadakat benim yapımda var.

