Seks Masajı Seven Avrupa Yakası Escort Bayan
Avrupa Yakası Escort olarak selam herkese dostlar. Biraz rahatlatıcı şeyler anlatayım size. Escort Şevval ben. Masajı ilk ne zaman sevdiğimi tam hatırlamıyorum; sanki hep içimde varmış gibi. Küçükken annemin omuzlarına dokunur, burada mı ağrıyor diye sorardım. O da gülümser, başını sallardı. O an, ellerimle birine iyi gelmenin sessiz bir dili olduğunu fark etmiştim. Yıllar sonra bu dili öğrenmeye, geliştirmeye ve paylaşmaya karar verdim. Escort kızlar için masaj, sadece kasları gevşetmek değil. Dinlemek, fark etmek ve temasın gücünü saygıyla kullanmak. Bir odaya girdiğimde önce kokuları seçerim: lavanta mı, bergamot mu, yoksa hiçbir şey mi? Herkesin ihtiyacı farklıdır. Kimi sessizliği ister, kimi hafif bir müzik eşliğinde nefes alıp vermeyi. Ben de ona göre ayarlanırım. Ellerim çalışırken zihnim sakinleşir; sanki dünya yavaşlar.Escort olarak masaj yapmayı sevmemin bir nedeni de sonuçlarını görmek. Seansın başında omuzları kulaklarına yapışmış gibi duran biri, sonunda derin bir nefes alıp hafifledim dediğinde içimde bir sevinç kıpırdar.
Avrupa Yakası Escort Amı Çalışırken
Avrupa Yakası Escort olarak bu, büyük bir şey başarmış gibi hissettirmez; daha çok doğru yerde, doğru zamanda küçük bir iyilik yapmışım gibi. İşte beni mutlu eden tam olarak bu. Ellerimle çalışmayı öğrenirken sabrı da öğrendim. Her kas aynı tepkiyi vermez, her gün aynı değildir. Bazen nazik olmak gerekir, bazen biraz daha derin. Ama sınırlar her zaman nettir. Güven, bu işin temelidir. Karşımdaki insan rahat değilse, masaj sadece bir teknikten ibaret kalır. Rahatlık olduğunda ise beden kendiliğinden anlatmaya başlar.Masaj yaparken zaman algım değişir. Dakikalar saat gibi ya da saatler dakika gibi akabilir. Avuç içlerimdeki sıcaklık, ritmik hareketler, nefeslerin senkronu. Hepsi bir bütün olur. Benim için bu bir meditasyon hali. O anda ne geçmiş ne gelecek vardır; sadece temas ve farkındalık. İşimi seviyorum çünkü beni de iyileştiriyor. Günüm ne kadar yoğun olursa olsun, bir seansın ardından ben de hafiflemiş hissederim.
İnsanların yüklerini bir süreliğine de olsa taşımalarına yardım etmek, bana kendi yüklerimi unutturur. Bu karşılıklı bir alışveriştir; ben dokunurum, onlar gevşer, ben de dinginleşirim.Bazen neden masaj diye soranlar oluyor. Cevabım basit: çünkü beden konuşur ve ben onu dinlemeyi seviyorum. Kelimelere gerek kalmadan anlaşmanın, saygılı bir temasla mümkün olduğunu görmek bana umut veriyor. Dünyanın bu kadar gürültülü olduğu bir zamanda, sessiz bir iyileşme alanı yaratabilmek büyük bir ayrıcalık. Masaj benim için bir meslekten öte, bir yol. Ellerimle öğrendiğim sabrı, dikkati ve şefkati hayatımın her alanına taşıyorum. Belki de bu yüzden, her seansın sonunda içimden aynı cümle geçiyor, iyi ki rahatlıyorum hem de escort bayanlar gibi. Bir kendime faydam yok aslında. Escort Avrupa Yakası olarak keşke bana da yapsalar da şu kaslarım bir gevşese işime gücüme odaklansam ne bileyim ya. Belki bir gün bana da yapan çıkar.
